Watma Education storsatsar på skolrestaurangerna och har anställt Patrick Hallbäck som Verksamhetschef inom kök och matsal

pressrelease

2020-10-09, 07:00

Watma Education driver idag flera skolrestauranger runtom i landet och i samband med den satsningen har Patrick Hallbäck tillträtt som Verksamhetschef inom kök och matsal.

Patrick Hallbäck har en lång bakgrund inom restaurangbranschen där han har drivit flera restauranger. Han kommer senast från en tjänst som Food and Beverages manager vid Nordic Choice Hotels och han har dessförinnan en bakgrund som kocklärare på gymnasiet.

– Jag ser fram emot att med min långa erfarenhet och kompetens inom restaurangbranschen kunna bidra till att utveckla våra skolmatsalar till att eleverna ska uppleva dem som en restaurangupplevelse. Vi är på god väg och för mig som chef är det viktigt att tillsammans med mina medarbetare fokusera på att arbeta mot tydligt uppsatta mål och ha en stark gemenskap för att kunna skapa en riktigt bra restaurangupplevelse.

Watma Education arbetar med forskningsbaserad undervisning och man har i forskningen sett att vällagad och näringsrik kost hjälper kroppen att må bra, orka och prestera. Därför är det extra viktigt för Watma att eleverna har goda förutsättningar till att äta en bra lunch, något som Patrick Hallbäck fastnade för vid anställningsprocessen.

– Jag blev nyfiken på Watma av flera anledningar. Dels för att det är ett expansivt företag och dels för att det är ett företag som strävar efter kvalitet i skolmaten. Det finns en tydlig koppling mellan kost och studieresultat, säger Patrick Hallbäck.