Watma Education förstärker ledningsgruppen med Sara Strömgren Davidsson

news

2021-10-05, 07:00

Som Talent & Engagement Manager, ett nytt affärsstöd inom Watma, kommer Sara Strömgren Davidsson att arbeta för att alla som jobbar inom Watma Education trivs, utvecklas och får möjlighet att verka utifrån sin fulla potential.

Sara Strömgren Davidsson har jobbat över femton år med HR i olika roller och cirka tolv av dem som chef. Nu senast kommer hon från bemanning och rekrytering. Sara ser fram emot att med utgångspunkt i Watma-kulturen utveckla och stärka vårt arbetsgivarvarumärke och öka kännedomen om Watma som arbetsgivare.

– Watma växer, vi startar fler skolor och ser därmed ett behov av att dela upp de många ansvarsområden som tidigare rymts inom HR-funktionen. Vi förstärker därför koncernledningen med ett nytt affärsstöd som kommer att fokusera på kompetensförsörjningsfrågan som är av största vikt för vår fortsatta tillväxt, säger Katharina Sjögren-Edström, VD.

– Jag ser fram emot det fantastiska uppdraget att få jobba dedikerat med hur vi attraherar, utvecklar och behåller de bästa medarbetarna. Skolan blir en ny värld som jag ser fram emot att lära mig allt om och för mig har det alltid varit viktigt att jobba med något betydelsefullt, där jag känner att jag kan göra skillnad, säger Sara Strömgren-Davidsson.

Presskontakt