Caroline Willaume ny vd för Watma Education

pressrelease

2024-01-30, 15:04

Caroline Willaume kommer att tillträda som ny vd för Watma Education. Caroline kommer närmast från en roll som Executive Vice President på EF Education First och tillträder senast den 6 juni 2024.

Caroline har en gedigen bakgrund inom utbildning och har omfattande internationell erfarenhet.

-Under mina tolv år på EF har jag arbetat inom tre olika affärsområden och varit baserad i Stockholm, London, Luzern och Zürich. Jag har haft förmånen att inneha fem olika befattningar och är nu ansvarig för vår verksamhet Cultural Exchange, som är representerad i 25 länder med huvudkontor i Zürich.

Tf vd för Watma Education Erik Ramberg kommer att fortsätta i sin roll fram till att Caroline börjar.

Styrelseordförande för Watma Education Anders Hultin kommenterar rekryteringen.

-Caroline Willaume är en skicklig ledare med en imponerande bakgrund i en internationell miljö. Med sitt driv och starka engagemang så är hon mycket väl lämpad att ta Watma Education till nästa nivå.

Caroline själv lyfter fram den viktigaste anledningen att hon valde att söka sig till Watma Education.

-Jag är mycket glad över möjligheten att leda och utveckla Watma Education tillsammans med våra engagerade medarbetare. Watmas mission, att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning, är helt avgörande för samhällets framtid och något jag känner en stark passion för. Jag ser fram emot att använda de erfarenheter inom utbildning och ledarskap som jag har samlat genom åren för att stärka och lyfta Watmas redan framgångsrika och dynamiska verksamhet.

Presskontakt

Relaterat material