Carol Gutenberg, ny anbudsansvarig inom vuxenutbildningen på Watma Education

news

2021-07-02, 11:12

Watmas vuxenutbildning som drivs under namnet Kunskapscompaniet är ett växande område och vi är därför mycket glada över att välkomna Carol Gutenberg i rollen som Anbudsansvarig med ansvar för etablering.

Carol har en gedigen bakgrund inom vuxenutbildning och kommer närmast från Hermods där hon var affärsområdesansvarig för Yrkeshögskola och jobbade mycket med att skriva YH-ansökningar. Hon har också jobbat inom Humanus Utbildning Syd som tidigare hade verksamhet inom arbetsmarknadstjänster, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Där var Carol marknads- och affärsutvecklingschef.

Hon ser fram mot att få arbeta med hela området inom vuxenutbildningen och hoppas kunna bidra med sina erfarenheter och sin förmåga att alltid se nya möjligheter.

– Utbildning är det som ligger mig varmast om hjärtat! Jag tror att det finns en plats på arbetsmarknaden för var och en. Vägen dit ser bara lite olika ut och den kan vara både kort, lång och krokig. Ibland går den via studier andra gånger via matchning, säger Carol.

Carol kommer att ha sin bas i Malmö och tillträdde sin tjänst den 1 juni.

Presskontakt

Relaterat material