Allene Madestam är ny marknadsadministratör vid Watma Education

news

2021-04-12, 15:04

I takt med att Watma Education växer och öppnar nya skolor har Allene Madestam nyligen börjat på Marknads- och kommunikationsavdelningen i den nyinrättade rollen som marknadsadministratör med ansvar för bland annat kundtjänst samt administration och elevantagning till nystartade skolor.

Utbildningsföretaget har en hög tillväxttakt och öppnar till hösten nya grundskolor på flera orter där Allene Madestam har en central roll i etableringsarbetet.

– Som ny eller presumtiv elev och vårdnadshavare är det mig man möter vid den inledande kontakten med någon av Watmas nyetableringar, berättar Madestam. Jag ser fram emot att vara en del av Marknads- och kommunikationsavdelningen och tillsammans med mina nya kollegor arbeta med våra olika varumärken.

I rollen som marknadsadministratör och kundtjänst har Allene Madestam även en viktig roll i arbetet med att ytterligare förstärka kommunikationen och tillgängligheten för de barn, ungdomar och vårdnadshavare som vill komma i kontakt med de befintliga verksamheterna inom Watma Education.

– Jag tycker det är väldigt roligt att hjälpa till när ungdomar eller vårdnadshavare hör av sig och vill veta mer om våra skolor, våra utbildningskoncept och gymnasieprogram, eller för att få information om hur man gör för att ansöka till oss. Det är viktigt att finnas där när frågorna dyker upp, fortsätter hon.

Allene Madestam är uppvuxen i Michigan i USA och har studerat och arbetat i Sverige i över tio år. Hon har tidigare arbetat som kommunikatör och utställningskoordinator i södra Sverige.

– Under mina år i Sverige har jag hittills haft förmånen att arbeta och verka inom flera olika branscher. Jag hoppas att i min nya roll kunna bidra med internationella perspektiv och erfarenheter som jag fått från min uppväxt, avslutar Allene Madestam.

Presskontakt

Allene Madestam

Kommunikatör- Grund och gymnasieskola allene.madestam@watma.se

Relaterat material