Danjell Elgebrandt – ny Marknads- och kommunikationschef på Watma Education

news

2023-03-09, 08:00

Watma Education växer och anställer nu Danjell Elgebrandt som ny Marknads- och kommunikationschef. Danjell kommer senast från en tjänst som kommunikationskonsult på Hallvarsson & Halvarsson och kommer att sitta i koncernens ledningsgrupp.

– Att få in Danjell i koncernens ledningsgrupp känns fantastiskt. Med sin erfarenhet och kompetens kommer han att bidra med perspektiv som vi tidigare har saknat, säger Katharina Sjögren-Edström, VD på Watma Education.

Danjell har som kommunikationskonsult arbetat mycket med samhällskommunikation i skärningen mellan politik och marknad. Med rekryteringen av Danjell gör Watma Education en satsning inom kommunikation, public affairs och public relations.

– Jag ser framemot att, tillsammans med övriga intressenter, utveckla företagets strategiska kommunikation för att på ett ännu bättre sätt nå ut med det fantastiska arbete som utförs i verksamheten.

Det fanns flera anledningar till att Danjell valde Watma Education som arbetsgivare.

– Som son till en lärare sitter det i ryggraden på mig att ta utbildning på största möjliga allvar. Det starka fokuset på att elevernas utbildning ska vara baserad på vetenskapliga rön fångade tidigt min uppmärksamhet men jag har också fått en väldigt bra bild av företaget under rekryteringsprocessen. Att medarbetarna tas på sådant allvar borgar för att elever och föräldrar möts med samma respekt och professionalism och det är mycket viktigt för mig.

Danjell är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har en Master in Public Policy från Harvard University, han tillträder sin tjänst den 1e maj.

Presskontakt

Carl-Ola Petersson

Relaterat material